4 فناوری پوشیدنی که به ما قدرت میبخشد + نرم افزار دندان پزشکی

نرم افزارهای پزشکی درمان دکتر


Contents

4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد

در این دنیای مدرن با گذروندن هر روز، بیشتر نیازمونو به تکنولوژی و فناوری های جدید احساس میکنیم، این یه امر بدیهی و اجتناب نا پذیره . بنابراین در این مقاله دو قسمتی همراه ما باشید تا 4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد را به شما معرفی کنم.

مارک رولستون  مشاوره جدید شرکت Argodesign است. و در یکی از هفته های لباس، شرکت او مجموعه مجموعه ای از فناوری هارو حمع اوری کرد که در ادامه با انها اشنا میشیم .

فناوری 1: KINESEOWEAR

4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد
4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد

حداقل همه ورزشکاران نام نوارKINESEO رو شنیدن. Kinesowear به طور کلی همان نوار kinesio  است اما با این تفاوت که Kinesowear یک عضله مصنوعی استواره که میتونه در هنگام شنا کردن و فشاری که به شانه ها میاد و بتا استفاده از GPS به کارایی بهتر عضلات کمک کنه در واقع این یک پل فیزیکی بین بدن و حرکات شماست.

رولستون توضیح می دهد: ما یك نسخه داشتیم كه كمربندی بود كه قبل از ناهار محكم می شد ، بنابراین شما رو از خوردن بیش از حد جلوگیری میکرذ و باعث حفظ فرم ورزشی میشد.

دانلود رایگان دموی نرم افزار مغز و اعصاب مخصوص کامپیوتر PC از لینک زیر

دانلود رایگان دموی نرم افزار مغز و اعصاب

فناوری 2: OUIJIBAND

4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد
4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد

تصور کنین یک بچه وقتی برای اولین بار مداد دستش بگیره بتونه یه دایره کامل و بی نقض بکشه . این کاریه که Oujiband انجام میده ، وزنه الکترونیکی متصل به مچ دست که از میروسکوپ و گیمبال استفاده می کنه تا حرکات شما رو تشخیص بده و در صورت لزوم ، اونا رو کمی صاف کنه. (تصور کنید یک Segway (اسکوتر برقی) کاملا متعادل در دست شماست.)

ساعت مچی که تنها کاربردش اطلاع از زمان بود را می‌توان جد بزرگ فناوری‌های پوشیدنی که امروزه می‌بینیم به حساب آورد. در سال ۱۵۰۰ میلادی مخترع آلمانی پیتر هنلین (Peter Henlein) ساعت‌های کوچکی ساخت که می‌شد به عنوان گردنبند پوشید. یک قرن بعد، مردها شروع به قرار دادن ساعت‌های خود در جیب جلیقه‌هایشان کردند و به‌سرعت متداول و به مد روز تبدیل شد و به این ترتیب ساعت‌های جیبی ساخته شدند. ساعت مچی در اواخر دهه ۱۶۰۰ استفاده می‌شد، اما بیشتر توسط بانوان و بعنوان دستبند به کار می‌رفت. با گذشت زمان، ساعت‌ها کوچکتر و دقیق‌تر شدند.

فناوری پوشیدنی شامل هر دستگاهی می‌شود که برای پوشیده‌شدن توسط کاربران طراحی شده‌است و بازه بسیار بزرگی را شامل می­‌شود از جمله: جواهرات، لوازم جانبی، دستگاه­‌های پزشکی، لباس و یا قسمت‌­هایی از آن. اصطلاح “دستگاه‌­های پوشیدنی محاسبه­‌گر” اشاره به توانایی برقراری ارتباط و پردازش دارد، ولی در واقع هر کدام از این دستگاه‌های پوشیدنی پیچیدگی‌­های خاص خود را دارند.

از پیچیده‌ترین نمونه‌های این فناوری می‌توان به سمعک‌های هوش‌مصنوعی، عینک‌های گوگل، هولولنز مایکروسافت و دستگاه‌های شبیه‌سازی یا هولوگرافی تحت عنوان هدست‌های واقعیت‌مجازی اشاره کرد. نمونه‌های دیگری نیز تحت عنوان فناوری پوشیدنی وجود دارند که از پیچیدگی کمتری برخوردارند. برای مثال یکسری پوست‌های مصنوعی برای بیماران وجود دارند که در آن‌ها سنسورهای مخصوصی برای کنترل علائم حیاتی بیماران و بررسی وضعیت سلامت آن‌ها تعبیه شده که می­‌توانند این اطلاعات را بصورت بی‌­سیم مخابره کند. 

یکی از کاربرد های مهم این باند در جراحیه، وقتی این باند لرزش دست احساس کنه با کنترل این لرزش به جراح کمک میکنه که مستقیم تر برش بزنن. و همچنین در ورزش یک تنیسور اماتور از طریق این مربی مکانیکی سریعتر عمل کنه.

(برای مطالعه قسمت دوم مقاله 4 فناوری پوشیدنی که به ما ابر قدرت میبخشد اینجا کلیلک کنید)

منبع

علائم و دلایل فشار خون بالا
ادامه مطلب

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 15 =